Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 ₺ 0
0 items - 0.00 ₺ 0

Mekanik Ayrıştırma Ünitesi

Evsel Belediye Atığı Ayrıştırma Tesisi:

Atık Bertaraf ve Enerji Üretim tesislerinde ön işlem olarak da bilinen ve  atıktan enerji üretimine, hammadde geri kazanımına, organik gübre üretiminde ve atıktan türetilmiş yakıt hammaddesinin üretilmesini sağlayan tesis; yenilenebilir enerjinin önem kazanması ve atıkların bertaraf zorunluluğu açısından oldukça önemlidir. 

Mekanik Ayırştırma Tesislerine ek olarak genellikle biyometanizasyon tesisleri ve aty tesisleri entegre şekilde çalışmaktadır. Bu yüzden tesis verimliliği ve sürdürülebilirliği oldukça önemlidir. Sektörün henüz yeni gelişmekte olduğu günümüzde Ayrıştırma tesisi teknolokileri ile ilgili kalıcı çözümler sunuyoruz. klasik poşet açmalar yerine daha güçlü çift şaftlı kırıcılar, tek pedalli balistik elekler ( %80 verim ) çok pedalli balistik elekler  ( % 95 verim ) üretiyoruz.

Evsel atık ayrıştırma tesisleri birçok farklı kombinasyonda tasarlanabilir. kurulacak arazinin şeklinden, gelecek atığın karakterizasyonuna kadar her türlü değişken tesis dizaynını etkiler. 

Dünyanın önde gelen ülkerinin teknolojileri bile kendi bölgesel atıkların türüne göre değiştiği düşünüldüğünde Türkiyeye özgü tesislerin özgün tasarımlar ile üretilmesi önemlidir. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak özel tasarım makineler üretiyoruz. mevcut teknolojileri de iyileştirerek geliştiriyoruz. 

Evsel Belediye Atığı Ayrıştırma Tesisleri manuel, yarı otomatik ve tam otomatik olarak dizayn edilmektedir. 

Döner Elek

Balistik Elek

Parmak Elek

Poşet Açma

Balya Pres

Eddy Akımlı Ayırıcı

Optik Seperatör

Disk Elek

Sert Parçacık Ayırıcı

Geleceği Koruyun !

Haberlere Gözat
Sosyal Medyada Biz
Merhaba Deyin

Gentek Makina © 2024. Tüm hakları saklıdır.