Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 ₺ 0
0 items - 0.00 ₺ 0

Hakkımızda

GENTEK 2023 yılı Mart ayında İzmir Torbalı kuruldu.  500 metrekare kapalı alanı olan küçük bir firma olarak imalat sektörüne giriş yapan firmanın; bilgi birikim, 10 yılı aşkın tasarım, mühendislik ve imalat tecrübesi ile bu gün 2000 metrekare kapalı alana kurulan fabrikasına geçiş hazırlıkları devam ederken, Orta ve büyük ölçekli imalat firmaları ile iş birliği içerisinde çözğm ortaklarımız ile sektöre giriş yapan firmamız Biyogaz Tesis Teknolojileri alanında çok önemli işlere imza atmıştır. Ar-ge ve inovasyon sürecinin tamamlanmasından sonra birçok makine ve prosesi dizayn ederek sektöre kazandırmış bulunmaktayız. Özellikle Kuru Fermantasyon Çürütücülerinin çıktısı olan çamurun susuzlaştırılması ve yönetilmesinde kullanılan makine ekipmanların verimsiz ve yüksek maliyetli olması sebebiyle bu konuda özel projeler geliştiriyoruz. 4 yılı aşan tesis işletme tecrübesi ( bakım onarım, planlama, operasyon, maliyet muhasebesi, finansal veri analizi, işletme optimizasyonu ), ile tasarımını yapmış olduğumuz her ekipman için; çözüm odaklı, işletme maliyetini düşürmeye yönelik, arıza bakım süreçlerini ve makinelerin ömrünü uzatma prensibi ile üretilmektedir.

GENTEK

Geri Dönüşüm Ve Enerji Teknolojileri

Türkiye’nin en yeni ve en hızlı gelişen lider şirketlerinden biri olma güveni ve ayrıcalığı bize verildi. Sorumluluklarımıza güveniyoruz ve her gün gelişiyor, en son teknoloji ve makineleri araştırarak kendimizi geliştirmek ve Türkiye’nin lider şirketi olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Hızla gelişen teknoloji dünyasını takip ediyor ve adapte ediyor, aynı zamanda ekipman ve makine üreten firmamızı yeniliyoruz.
Amacımıza uygun olarak müşterilerimize hızlı teknik servis ve yedek parçaları sağlıyor ve müşteri memnuniyetine önem vermeye devam ediyoruz.

Enerji Tesis Çözümleri.

Katı atık alanında 10 yılı aşkın süredir birikimimiz ve deneyimimiz nedeniyle, tüm küçük ve büyük ölçekli endüstriler bizi dinamik olarak etkin ve kolay bir çözüm buluyor.

Mekanik Ayrıştırma Tstasyonu, Ambalaj Atığı Ayrıştırma Tesisi, otomatik balya pres makineleri, Parçalama makineleri, Konveyör Bantları, ayırıcılar, siklonlar ve Kırma Tesisleri, özel proje ve inşaat, imalat, montaj ve teknik hizmetler konusunda uzmanlaştık.

Daha büyük ölçekli yatırımlarımızda oluklu mukavva ve kağıt işleme tesisleri, hurda işleme tesisleri, belediye katı atık tesisleri, belediye atık ayrıştırma tesisleri, tıbbi atık ayırma tesisleri, otomobil lastiği gibi geri dönüşüm tesisleri gibi yenilikçi ve farklı projelerde hizmet vermekteyiz.

testimonials

What They Say

Everyone, from the first phone call to the last, has been a pleasure to deal with. All of our requests were taken into account and incorporated into the project. The installation process was astonishingly smooth. I would recommend you to all my friends. Thank you so much.

Linda Moore

Linda Moore

Office Manager

Thank you so much! Every single person we’ve dealt with during this project has been a consummate professional. I was very impressed with the care taken by the installers to do the job right and clean everything up afterwards. You guys are the best that I know of. Thanks!

George Gordon

George Gordon

Business Owner

I’ve decided to go entirely off the grid but had no actual clue where to start. These guys went above and beyond with their support, working out all of the intricacies of the project with me. Now, I can confidently say that I’ve got exactly what I needed. You’ve done a wonderful job!

Haberin Devamı..

Jennifer Lee

Jennifer Lee

Accountant

Geleceği Koruyun !

Haberlere Gözat
Sosyal Medyada Biz
Merhaba Deyin

Gentek Makina © 2024. Tüm hakları saklıdır.